Invisible Boyfriend/Invisible Girlfriend, aplicația care „inventează” un partener de viață virtual

aplicatia

Invisible Boyfriend (Invisible Girlfriend, în versiunea feminina) este o nouă aplicație pentru telefoanele inteligente care permite utilizatorilor celibatari să „inventeze” un partener de viață virtual.

Aproape că nu există nicio limită în alegerea prenumelui, vârstei, personalității, pasiunilor și chiar a aspectului fizic. Aplicația permite utilizatorilor să includă în profilul partenerului virtual circumstanțele în care a avut loc „întâlnirea” cu ființa iubită.

Utilizatorii care descarcă această aplicație trebuie să plătească 25 de dolari pe lună. Este o sumă suficientă care le permite acestora să „introducă în scenă” un partener de viață fictiv, prin intermediul unor SMS-uri, câtorva scrisori și al unor mesaje vocale lăsate pe robotul telefonului fix. La celălalt capăt al firului nu se află însă un robot, ci un angajat al companiei care a creat aplicația, care acceptă să joace la telefon rolul partenerului de viață al utilizatorului.

Lansată la sfârșitul lunii ianuarie, aplicația a fost deja descărcată de peste 50.000 de persoane, în majoritate femei (54%). Creatorul ei, Matthew Homann, spune că ideea i-a venit în urmă cu aproape 10 ani.

Un Comentariu la "Invisible Boyfriend/Invisible Girlfriend, aplicația care „inventează” un partener de viață virtual"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.