Festin muzical cu formaţia „Argus” la Filarmonica „Dinu Lipatti” din Satu Mare (Galerie foto)

Argus1

Argus2

Argus3

Argus4

Argus5

Argus6

Argus7

Argus8

Argus9

Argus10

Argus11

Argus12

Argus13

Argus14

Argus15

Argus16

Argus18

Argus19

Argus20

Argus21

Argus22

Argus23

Argus24

Sute de sătmăreni au participat în această seară (vineri, 6 februarie) la Filarmonica „Dinu Lipatti” la lansarea noului album semnat de „Argus”, una dintre cele mai îndrăgite formaţii din Satu Mare. Amfitrionii serii au fost realizatorii de emisiuni TV, Raluca Jofi şi Marius Chiş.

Emoţii, lacrimi de bucurie şi un spectacol de nota 10 pe scena Filarmonicii „Dinu Lipatti”, locul în care formaţia „Argus” şi-a lansat noul album. „Asta da, viaţă frumoasă”, conţine un buchet de 14 melodii noi. Noul album poartă şi amprenta lui Vali Doagă, cel care a compus muzica şi textele pentru cele 14 piese. Vali Doagă, dar şi Alex Malschi, cel în studioul căruia au fost înregistrate piesele, au onorat cu prezenţa evenimentul din această seară.

Spectacolul a început la ora 18.00, cu două piese interpretate de formaţia „Argus”, după care a urmat îndrăgitul Petrică Mureşan. Printre invitaţii serii au fost artişti precum: Sorinel Petric, Laura Bakk, Rareş Câmpan, formaţia „Pionierii” şi Marcel Avram de la „Hora TV”.

Albumul lansat de formaţia „Argus” a putut fi achiziţionat în holul filarmonicii, contravaloarea acestuia fiind de 20 de lei. De asemenea, iubitorii formaţiei sătmărene au avut ocazia să cumpere şi calendare cu „Argus”, contra sumei de 2 lei.

Despre îndrăgita formație sătmăreană trebuie spus că a luat ființă în 1990, membru fondator fiind solistul trupei, Daniel Fernea. De la înființare și până în prezent formația „Argus” a avut în componență mai mulți instrumentiști. În noua formulă, cei patru artişti cântă din 2009, adică de șase ani.

Din formație fac parte: solistul vocal al trupei, Daniel Fernea, Adrian Tripon (clape), Călin Borșe (saxofon/taragot) și Norbert Elek (Keybord și acordeon electronic).

De-a lungul anilor formaţia “Argus” a filmat 20 de videoclipuri care sunt difuzate atât pe posturile locale TV cât și la Etno TV și Hora TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.