Cele mai mari secrete ale omenirii ascunse în arhivele Vaticanului

Vatican

Potrivit speculațiilor, Vaticanul ar ascunde în arhivele sale informații extrem de prețioase cu privire la numeroase subiecte controversate ale omenirii. Unii specialiști consideră că dezvăluirea secretelor închise în arhivele Sfântului Scaun ar avea un impact greu de cuantificat asupra laturii spirituale a omenirii dar și asupra istoriei, care, potrivit unora, ar trebui rescrisă.

Unii specialiști susțin că în arhivele Vaticanului ar exista documente care demonstrează faptul că Iisus nu ar fi fost cel pe care îl credem noi în ziua de astăzi. Există numeroase scrisori între Sfântul Paul și împăratul Nero, care detaliază viața și personalitatea lui Iisus. Se spune că Iisus ar fi fost trimisul extratereștrilor pe Terra și ar fi luat formă fizică umanoidă doar pentru a părea un om ca toți ceilalți.

De asemenea, în interiorul Arhivelor există numeroase portrete ale acestuia și ciudat este faptul că niciunul nu seamănă cu cel pe care Biserica îl prezintă în icoanele sale.

Mai mult de atât, se vehiculează ideea conform căreia Iisus ar fi fost însurat și ar fi avut moștenitori. Nu se poate preciza cu exactitate câți copii a avut, dar este cert faptul că Maria Magdalena a fost soția sa.

Surse neoficiale susțin că documentele din arhivele Vaticanului descriu cu lux de amănunte locul unde au fost ascunse artefacte precum Sfântul Graal, Chivotul Legii, sau descriu numeroase evenimente din istorie, dar și implicarea extratereștrilor în evoluția umană.

Arhivele Vaticanului a devenit un loc sacru și extrem de bine păzit. Doar patru oameni au acces la aceste documente, Cardinalul Raffaele Farina (bibliotecar), Jorge Maria Mejia și Luigi Poggi (arhiviști emeriți) și Sergio Pagano (șeful arhivelor secrete). Toți ceilalți, inclusiv reprezentanți ai Vaticanului, care doresc să citească un document din arhivele secrete trebuie mai întâi să-l solicite.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.