Fostul concurent de la X Factor, Rafaelo Varga, a fost adoptat de o familie din București

Rafaelo Varga

Sătmăreanul Rafaelo Varga, concurentul care anul trecut a impresionat o țară întreagă la X Factor, a fost adoptat de o familie din capitală.

Rafaelo s-a stabilit în București, orașul în care dorește să își facă o carieră în muzică și televiziune. Toate aceste vise ale lui se pot împlini cu ajutorul familiei care l-a adoptat. „M-au văzut la X Factor, mi-au scris pe facebook, apoi ne-am împrietenit . M-au vizitat de ziua mea la Satu Mare, apoi m-au luat la ei de sărbători, iar acum m-au luat definitiv la ei. Nu știu cum să le mulțumesc pentru că am o familie care mă susține atât financiar cât și spiritual, să îmi îndeplinesc visul”, spune Rafaelo Varga.

Ajuns în București, tânărul din Satu Mare a fost acceptat să facă practică la Antena 1. Totodată, Rafaelo face cursuri de canto gratuit, iar un artist l-a luat la studioul lui.

Tânărul din Satu Mare a început să facă canto la Școala „Art Music”, cu profesoara Mădălina Carcota. În paralel, a început să lucreze cu Boier Bibescu și împreună pregătesc o piesă, cu care speră să ajungă pe radio.

De asemenea, Rafaelo se implică și în proiectul „Dar din Dar”. „Mergem prin țară, pe la diferite asociații care se ocupă de copiii orfani și fac concerte caritabile. Acestea sunt organizate prin mall-uri teatre, etc., iar eu sunt invitat să cânt”, spune Rafaelo Varga.

Tânărul va reveni în Satu Mare pe 1 iunie, când va susține un concert în cadrul proiectului „Dar din Dar”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.