Expoziție de desene și planșe la Biblioteca Județeană Satu Mare

1

2

3

Miercuri, 4 februarie, au poposit la Biblioteca Județeană Satu Mare mesagerii proiectului internațional „Poarta secuiască, poartă verde”. În cadrul acestui proiect activează ca voluntari 35 de elevi sătmăreni, de la diferite instituții de învățământ, iar implicarea și hărnicia lor le-a fost răsplătită în anii anteriori cu tabere în Croația.

Grupul de copii, însoțit de profesorul și mentorul Angela Bodor, a expus o serie de desene și planșe temetice cu mesaje orientate către educația ecologică, protejarea mediului înconjurător și a resurselor naturale.

Desenele și planșele au fost realizate de către elevii voluntari de la Biserica cu Lanțuri și de la Colegiul Economic „Gheorghe Dragoș”, în cadrul unor ateliere tematice.

Această vizită a deschis noi oportunități de colaborare între Biblioteca Județeană Satu Mare și grupul de voluntari „Copacul vieții”, în vederea organizării unui proiect de interes comun, dedicat „Zilei Mondiale a Mediului Înconjurător”, eveniment marcat la data de 5 iunie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.