Asociația „Stea” recrutează voluntari

Stea1

Stea2

Campania de recrutare a voluntarilor în școlile sătmărene a început în toamna anului 2014, iar aceasta va continua și în 2015. Zeci de elevi s-au arătat interesaţi să facă voluntariat la Asociația „Stea” iar în prezent 15 dintre aceştia se implică în diferite activităţi la centrul de zi şi în cadrul campaniilor desfăşurate în comunitate.

Unul dintre proiectele elevilor-voluntari pe care aceştia au reuşit deja să-l pună în practică este „O masă caldă”. Prin acest proiect, ei urmăresc să ofere copiilor şi tinerilor care frecventează centrul de zi, o masă caldă, cel puţin o dată pe lună.

„Pot să spun că pentru mine voluntariatul e un mod de viață, de dezvoltare interioară și de la persoană la persoană, o întreagă experiență cu ajutorul căreia ajungi să vezi lumea cu alți ochi. Te implici, ajuți oameni, îți faci prieteni iar toate acestea, în cazul meu s-au transformat într-un loc de muncă prin care fac ceea ce sunt convinsă ce este menirea mea”, a declarat voluntara Diana Tarța.

Persoanele interesate de oportunităţile de voluntariat la „Stea” sunt încurajate să contacteze echipa asociației la numărele de telefon 0361-884330 și 0743174169, respectiv pe e-mail: asociatiastea@gmail.com sau să viziteze direct centrul de zi al Asociaţiei „Stea” în Satu Mare, Bulevardul Octavian Goga nr. 14, de luni până vineri între orele 08.00 și 16.00.

Această campanie de recrutare de voluntari este realizată în cadrul proiectului „Parteneriat inter-sectorial – baza serviciilor sociale de calitate”, implementat în parteneriat cu Serviciul Public de Asistenţă Socială, Poliţia Locală şi Direcţia de Evidenţă a Persoanelor aflată în subordinea Consiliului Local Satu Mare, în perioada 16 mai 2014-30 aprilie 2016.

Bugetul proiectului este de 211.326,61 de euro, din care 186.160,36 euro reprezintă finanţarea nerambursabilă şi 25.166,25 euro contribuţia Asociaţiei „Stea” şi a partenerilor săi.

Un Comentariu la "Asociația „Stea” recrutează voluntari"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.