Recital la Sala Studio a Teatrului de Nord Satu Mare

Spectacol

„V-ați ascuns, sau o ceașcă de cafea”, este un recital cu poezii, cuplete, cântece realizat de actrița László Zita și compozitorul Hencz József, cu premiera pe data de 5 februarie, ora 18.00 la Sala Studio „Ács Alajos”. Toți cei interesați poți achiziționa bilete la agenția teatrală de pe strada Horea la prețul de 15 lei.

„În lumea de telefoane inteligente, în sufocanta lume a știrilor, e greu de crezut că abia cu puțin timp în urmă, omul aflat în pericol își închisese mesajul într-o sticlă aruncând-o în vârtejul oceanului în speranța să ajungă la destinație.

Din aceste sticle aruncate de Majtényi am reușit să culegem treizeci și cinci. Le-am deschis, rând pe rând, cu mare emoție, găsind în ele diferite mesaje lirice.

Pe parcursul acestui spectacol vom deschide împreună aceste sticle în speranța ca fiecare să își găsească destinatarul.
„Îl invidiez pe Majtényi Erik …” – stă scris în unul dintre aceste mesaje. Dacă renunț la ghilimele, aș putea spune chiar și eu că îl invidiez pe Majtényi Erik care, în ciuda torturilor îndurate considera: dintre toate chinurile pământului, setea cuvântului este cea mai crâncenă!”, scriu László Zita și Hencz József.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.