Baschet: CSM Satu Mare-Universitatea CSM Oradea 83-64

Baschet1

Baschet2

Baschet3

Baschet4

Baschet5

Echipa de baschet a CSM Satu Mare a învins azi, 4 februarie, pe teren propriu, Universitatea CSM Oradea, într-un meci ce a contat pentru etapa a 22-a a Ligii Naționale. Partida s-a jucat cu începere de la ora 16.00, în sala „Ecaterina Both” de pe strada Ady Endre din Satu Mare.

Cea mai bună marcatoare pentru CSM Satu Mare a fost Flavia Ferenczi, cu 26 de puncte, urmată de Ramona Eniko Laza (Tarța), cu 25 de puncte.

Sătmărencele au câștigat trei din cele patru sferturi ale partidei, reușind să-și impună jocul în fața orădencelor. Astfel, echipa antrenată de Adriana Pricop și-a adjudecat primele trei sferturi, cu scorul de 20-15, 22-12, respectiv 24-19, cedând ultima parte de joc, scor 17 la 18.

Pentru CSM Satu Mare au marcat: Flavia Ferenczi – 26 de puncte, Eniko Ramona Laza (Tarța) – 25, Diana Moraru – 11, Renata Szmutku – 8, Valentina Bolba – 7, Luminița Manta – 3 și Adriana Pricop – 3.

În următoarea etapă, CSM Satu Mare va întâlni, în deplasare, CS Universitatea Alba Iulia. Meciul se va juca în data de 7 februarie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.