Petre Mureșan: „România are nevoie de o nouă guvernare, legitimă politic și moral”

Conferinta PNL

„România are nevoie de o nouă guvernare, legitimă politic și moral, cu o nouă viziune de dezvoltare, pentru a deveni cu adevărat țara lucrului bine făcut, dorită de cetățenii săi”, a declarat co-președintele PNL Satu Mare, Petre Mureșan, în cadrul unei conferințe de presă susținute azi, 3 februarie.

Alături de Petre Mureșan, la întâlnirea cu jurnaliștii a participat și viceprimarul comunei Călinești-Oaș, Dinu Birtoc.

Liderul PNL a subliniat importanța celor două rezoluții adoptate sâmbătă, 31 ianuarie de către Consiliul Național al Partidului Național Liberal (PNL), respectiv necesitatea asumării guvernării „pentru a duce până la capăt voința electoratului exprimată în 16 noiembrie 2014”.

Potrivit rezoluției „Noul PNL, noul Guvern, noua politică – pentru România lucrului bine făcut!”, adoptată sâmbătă în cadrul Consiliului Național a PNL, liberalii își doresc. asumarea guvernării, alcătuirea unei noi majorități, crearea unui parteneriat real între președinte și Guvern, debirocratizarea și apropierea administrației de cetățean dar și transformarea avantajului strategic al apartanenței la UE și NATO, în avantaj strategic pentru economia națională.

O a doua rezoluție adoptată week-end-ul trecut de către liberali se intitulează „Bugetul pe 2015: Zero dezvoltare”. Potrivit rezoltuției „bugetul pe 2015 nu rezolvă problema administrațiilor publice și nu permite cofinanțarea proiectelor europene la nivel local, îmbunătățirea condițiilor de viață a cetățenilor români din mediul rural dar și din mediul urban și poate cel mai grav lucru, acest buget alungă tinerii din localitățile României”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.