Petre Mureșan: „Comitetul Executiv Județean al PNL Satu Mare va avea 24 de membri”

Petre Muresan

Consiliul Național al PNL a aprobat sâmbătă, 31 ianuarie, înființarea Comitetelor Executive Județene, municipale, orășenești și comunale, respectiv ponderea membrilor acestora din vechiul PNL și fostul PDL.

Potrivit co-președintelui PNL Satu Mare, Petre Mureșan, Comitetul Executiv Județean va fi alcătuit din 24 de membri. La formarea Comitetelor Executive se vor lua în considerare rezultatele de la europarlamentarele din 2014 și numărul de aleși locali din fiecare județ.

Astfel, la nivelul județului Satu Mare, Comitetul Executiv este alcătuit din 15 membri din fostul PDL și 9 membri din vechiul PNL.

„Până în 2017 nu se organizează alegeri la nivelul organizațiilor județene sau locale. Concret, la nivelul județului Satu Mare, Biroul reunit al vechiului PNL și al fostului PDL rămâne statutar până în 2017, și va fi condus de către cei doi co-președinți, respectiv Petre Mureșan și Romeo Nicoară”, a declarat Mureșan.

Potrivit hotărârii aprobate sâmbătă de Consiliul Național al PNL, Comitetele Executive Județene trebuie înființate până în data de 28 februarie, iar cele municipale, orășenești și comunale, până la sfârșitul lunii martie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.