MeşteşugArt cu Oana Tarța, la District 15

MestesugArt2

Joi, 5 februarie, cu începere de la ora 17.00, la invitaţia Asociaţiei Culturale „Poarta de Aur” meşteşugari din Satu Mare şi din Ardeal vor putea fi întâlniţi alături de creaţiile lor în incinta District 15, cu sediul pe strada Ştefan cel Mare nr. 15 pentru ca prin discuţii despre creaţie, meşteşuguri şi multe altele, să îşi facă cunoscute pe viu creaţiile unicat precum şi procesul de creaţie, în mod aparte.

Invitata lunii februarie este Oana Tarţa, artist textilist-fotograf, creatorul, administratorul şi angajatul Atelierului „Studio2”.

Creaţiile cu care este prezentă de ani de zile la expoziţiile meşteşugăreşti şi târgurile Asociaţiei Culturale „Poarta de Aur” denotă spiritul vesel şi creativitatea deosebită într-o atmosferă de jovialitate pe care o simţim din plin când suntem în prezenţa Oanei.

Vizitatorii vor avea ocazia să vadă la District 15 atelierul de muncă al Oanei Tarța şi vor putea participa la o creaţie comună împreună cu ea: într-o muncă de echipă se va face o pătură deosebită la care fiecare participant poate să îşi adauge propria bucăţică de lume colorată …

Evenimentul „MeşteşugArt în District” doreşte să perpetueze aceste întâlniri care au ca scop târgul şi creaţiile meşteşugăreşti, în prima zi de joi din fiecare lună. Sunt aşteptaţi toţi iubitorii de artă, meşteşuguri sau artă decorativă populară pentru a petrece într-un spaţiu deosebit câteva ore de bună dispoziţie şi creaţie comună.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Culturală „Poarta de Aur” în parteneriat cu District 15 şi Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.