Dumitru Podac, pe podiumul Concursului de skandenberg din Belgia

Dumitru Podac

Dumitru Podac (foto stânga) din Moișeni a cucerit locul II în cadrul celei de-a III-a ediții a concursului de skandenberg „Bras de fer Alliance”, competiție ce s-a desfășurat sâmbătă, 1 februarie, în Belgia.

Podac a declarat pentru Sătmăreanul că la competiție au participat peste 150 de sportivi, fiind vorba despre un turneu extrem de puternic. „Am concurat la categoria cea mai grea, adică la (+90) kg. La această categorie poți să întâlnești chiar și sportivi de 120-130 kg. Finala am pierdut-o fiind învins de un sportiv din Germania, care a fost mai greu decât mine la kilograme”, spune Podac.

În perioada care urmează sătmăreanul nostru se pregătește pentru Campionatul Național de skandenberg din România, competiție ce se va desfășura în cursul lunii aprilie.

Dumitru Podac se poate mândri cu un palmares impresionant în cadrul acestei ramuri sportive. Astfel, în România a obţinut titlul de campion naţional la categoria de 100 kg, iar în 2012 a cucerit titlul de vicecampion naţional în Franţa la skandenberg. În 2014, Dumitru Podac şi-a adjudecat titlul de vicecampion naţional al României la categoria de 100 kg (seniori).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.