Adrian Ștef: „Iohannis mi-a cerut să-l schimb pe Mircea Govor cu oricine de la PDL”

PLR

În cadrul unei conferințe de presă susținute azi, 3 februarie, președintele Organizației Municipale a PLR Satu Mare, Adrian Ștef, a dezvăluit câteva detalii din culisele discuțiilor pe care l-a avut cu actualul președinte Klaus Iohannis, imediat după ce acesta a ajuns liderul PNL. „Mi-a cerut să-l schimb pe Mircea Govor cu oricine de la PDL”, spune Ștef.

Alături de Ștef la conferința de presă au participat și viceprimarul municipiului Satu Mare, Marcela Papici, consilierul județean Gheorghe Rișcău, consilierul local Radu Ardelean, directorul de cabinet al președintelui CJ, Claudiu Sulea, dar și city-managerul Dan Băbuț.

Liderul PLR Satu Mare spune că imediat după ce a fost ales în fruntea PNL, Iohannis i-a cerut să-l schimbe pe Mircea Govor din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean, iar în contextul formării unei noi majorități în consiliu „să pun în locul lui pe oricine din PDL. Repet, mi s-a spus să pun pe oricine din PDL. Nu mai conta nimic, nici proiecte, nici viziuni politice, nici realizările acelui om. Conta un singur lucru, și anume, ca în locul lui să fie un membru PDL”, a declarat Ștef.
În acest context Adrian Ștef spune că fiind consecvent în realizarea proiectelor prezentate în 2012 „am ales să-l urmez pe Călin Popescu Tăriceanu pe calea înființării Partidului Liberal Reformator”.

De asemenea, Ștef a criticat noul PNL, spunând că la Satu Mare aceștia „au bandajat sediul PDL cu bannere noi, pentru a acoperi tăierile de salarii și pensii de pe vremea Guvernării Boc”.

Totodată, Ștef susține că acei liberali care au ales să se se alăture acelei construcții politice „au căzut într-o capcană, într-o formulă în care nu mai contează, deoarece formațiunea este dominată de PDL-iști. Oricum, majoritatea adevăraților liberali sunt cu noi, iar cei care au ales PDL-ul își merită soarta”.

La finalul conferinței de presă, Ștef a subliniat faptul că în această săptămână va participa la Bruxelles la constituirea Comitetului Regiunilor, ca delegat al Grupului Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa (ALDE).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.