Julio Iglesias va concerta în Bucureşti şi Cluj-Napoca

Julio-Iglesias

Julio Iglesias va concerta din nou în România. Evenimentul este programat pe data de 20 mai, la Sala Palatului din Bucureşti, şi pe 22 mai, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Biletele pentru concertul de la Bucureşti vor fi puse în vânzare, începând de miercuri, 4 februarie, şi vor fi disponibile prin „Eventim” în reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărturesti, Humanitas, precum şi online, prin www.eventim.ro, la preţuri variabile, în funcţie de categorie.

Astfel: VIP – 550 de lei, categoria I – 490 de lei, categoria a II-a – 400 de lei, categoria a III-a – 360 de lei şi categoria a IV-a – 280 de lei.

Recunoscut de „Guinness Book of Records”, în 1983, premiat cu singurul disc de diamant oferit vreodată de această instituţie, Julio Iglesias este artistul care a cântat şi înregistrat melodii în cele mai multe limbi din istoria muzicii. În cei peste 45 ani de carieră, Julio Iglesias a primit 2.600 de discuri de aur şi platină. A susţinut peste 5.000 de concerte în 600 de oraşe din întreaga lume, pentru peste 60 de milioane de spectatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.