Baschet: CST BC Alexandria-CSM Satu Mare 83-59

baschet

Echipa de baschet a CSM Satu Mare, antrenată de Adriana Pricop, a pierdut în cadrul celei de-a XXI-a etape a Ligii Naţionale în meciul disputat în deplasare, în compania CST BC Alexandria, cu scorul de 83 la 59. Partida s-a jucat sâmbătă (31 ianuarie) seara în Sala sporturilor din Alexandria.

Elevele Adrianei Pricop au pierdut primele trei sferturi, reuşind să se impună doar în ultima parte a meciului. Astfel, în primul sfert, CSM Satu Mare a pierdut cu 20 la 14, după care a cedat şi sfertul secund, 23 la 10, echipa gazdă luând un avans considerabil (43 la 24) la finalul primelor 20 de minute de joc.

În sfertul al treilea, gazdele s-au impus cu 24 la 18, sătmărencele reuşind să-şi adjudece doar ultimul sfert, cu scorul de 16 la 17.
Meciul a fost arbitrat de Vasile Alexandru şi Andrei Bădilă.

Observator din partea Federaţiei Române de Baschet a fost desemnată Alina Moantă.

Pentru CSM Satu Mare au marcat: Ramona Eniko Laza (Tarţa) – 26 de puncte; Flavia Ferenczi -12; Alexandra Diana Moldoveanu (9); Luminiţa Manta (8) şi Renata Szmutku (4).

În următoarea etapă CSM Satu Mare va întâlni CSU Oradea. Meciul se va juca în data de 4 februarie, în Sala “Ecaterina Both” de pe strada Ady Endre din Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.