La Negrești-Oaș au fost reluate lucrările la rețelele de apă și canalizare

Negresti

La Negreşti-Oaş au fost reluate lucrările la rețelele de apă și canalizare în cadrul proiectului master-plan. În paralel, sunt executate lucrări la staţia de epurare şi staţia de filtrare precum şi de reabilitare a străzilor pe care lucrările la apă-canal au fost finalizate. În prezent se lucrează pe străzile Oaşului, Viitorului, Turului, Pieţii, Morii, Mesteacănului şi Moţilor.

În ceea ce priveşte proiectul de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare, până în prezent au fost realizate circa 25% din volumul lucrărilor, care trebuie finalizate până la sfârşitul acestui an. Valoarea integrală a master-planului apă-canal este de circa 20 de milioane de euro la care se mai adaugă cei circa 500.000 de euro de la bugetul local.

În paralel, au fost reluate şi lucrările de reabilitare integrală a străzilor pe care au fost finalizate lucrările la apă-canal. Valoarea acestui proiect este de aproximativ 3,5 milioane de euro, cu finanţare europeană. Mai există şi un alt proiect de reabilitare a străzilor finanţat de Guvernul României prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.