Clienţii care nu primesc bon fiscal pot avea gratuit produsul solicitat

Loteria bonurilor

Potrivit Ordonanței privind organizarea Loteriei bonurilor fiscale, persoanele care nu primesc bon fiscal pentru un serviciu sau un produs au dreptul să nu plătească pentru acestea. Ordonanța intră în vigoare începând cu 1 martie 2015.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Corneliu Calotă a declarat că în cadrul Loteriei bonurilor fiscale se vor organiza două tipuri de extrageri: unele ordinare, lunare și unele extraordinare „care se vor organiza cu ocazia Paștelui sau Crăciunului, eventual și a altor sărbători”.

La extragerile lunare vor participa bonurile fiscale din luna anterioară, iar la cele ocazionale bonurile fiscale pentru o perioadă anunțată dinainte de Ministerul de Finanțe.

Posesorul bonului care a fost extras se va prezenta cu el la ANAF-ul local, îl va depune și va intră în categoria celor care vor primi premii. Câștigătorul trebuie să prezinte la fisc cu bonul în termen de 30 de zile de la extragere, iar premiile vor fi achitate de ANAF în termen de 60 de zile de la depunerea acestuia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.