Negreștenii invitați să doneze cărți pentru Biblioteca Orășenească

Negresti

Începând din luna octombrie 2014 și până în luna iunie 2015, Biblioteca Orășenească Negrești-Oaș deruleaza campania „Donează o carte pentru bibliotecă”.

Scopul acestei acțiuni este de a implica tinerii în viața comunității, de a-i face să conștientizeze că biblioteca poate fi un loc de întâlnire, de dialog și informare.

Campania nu se adresează numai tinerilor ci tuturor iubitorilor de carte, indiferent de vârstă, care prin donațiile lor pot ajuta la îmbogățirea fondului de carte al bibliotecii.

Elevii Școlii Gimnaziale Nr.1, coordonați de învățătoarea Viorica Matei și elevii Școlii Gimnaziale Nr. 3, coordonați de profesoara Lăcrimioara Veber, au donat bibliotecii un număr însemnat de cărți din diferite domenii: beletristică, lectură școlară, cărți pentru copii, etc.

Au donat, de asemenea, cărți de valoare multe persoane fizice. Bibliotecarii precizează că pentru completarea fondului de carte ar fi de un real ajutor cărțile editate după anul 1990.

Negreștenii care vor să doneze o carte sunt așteptați la sediul bibliotecii, situat pe strada Victoriei nr. 65 (deasupra brutăriei Nord Prod).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.