Locuri de muncă în Danemarca

GERMANY-AGRICULTURE-HARVEST-STRAWBERRIES

O firmă daneză caută 53 de persoane care doresc să lucreze în domeniul agricol. Angajatorul danez oferă locuri de muncă în Insula Zealand (Danemarca) pentru 20 de culegători de zmeură, 30 de culegători de căpșuni și trei locuri pentru controlori.

Firma ofertantă, Hyldetoftegaard Berries, deține 23 de hectare pentru cultivarea căpșunilor în câmp și în solarii, precum și 3 hectare pentru cultivarea zmeurei in solarii (tuneluri).

Controlorul va verifica calitatea fructelor culese și va îndruma culegătorii cum să recolteze în mod corect fructele, în cazul în care aceștia nu respectă regulile.

Condițiile impuse de angajatori sunt legate de vârstă (minimum 18 ani) și de cunoașterea limbii engleză.

Plata pe kilogramul de căpșuni cules este de 0,85 euro. Durata contractului este din 25 mai până în 25 iulie. Se lucrează șase zile pe săptămână, 5-7 ore/zi.

Plata pe kilogramul de zmeură cules este de 1,6 euro. Durata contractului este din 20 iunie până în 25 septembrie. Se lucrează șase zile pe săptămână, 5-7 ore/zi.

Data limită pentru aplicare este 16 februarie 2015.

Cazarea se face în rulote de două persoane/cameră. Lucrătorul va plăti o taxă de cazare de 50 de coroane daneze/zi. Sunt puse la dispoziție spații de bucătărie, mașini de spălat, internet. Transportul dus întors, în și din Danemarca este în sarcina lucrătorului.

Cv-ul trebuie completat în limba engleză. Acesta va include o fotografie și copia referințelor de la locurile de muncă anterioare în domeniul agricol (traducere simplă în engleza). CV-ul se va trimite până pe data de 16 februarie 2015 pe adresa de email s@hyldetoftegaard.dk.

Invitarea la selecția persoanelor preselectate se va face în timp util de consilierul EURES din cadrul AJOFM Botoșani. Selecția va avea loc la Botoșani în ultima decadă a lunii februarie 2015. Detalii referitoare la data, locul și programul selecției vor fi trimise numai persoanelor invitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.