Careianca Gabriela Ionescu, vedeta tabloidului britanic „Daily Mail”

Death On Holiday Woman Dumps Hubby After Plastic Surgery

Gabriela Ionescu1

Povestea Gabrielei Ionescu din Carei a captat atenția britanicilor, astfel că femeia a ajuns în paginile ediției de luni, 26 ianuarie, a cunoscutului tabloid „Daily Mail”. În urmă cu 5 ani de zile, Gabriela a participat la emisiunea „Frumusețe pe muchie de cuțit” difuzat de PRO TV, show care i-a schimbat radical înfățișarea.

Povestea careiencei este una cutremurătoare. Gabriela a dus o viață de coșmar alături de primul ei soț, un bărbat violent care a desfigurat-o. După ce l-a părăsit, Gabriela s-a căsătorit din nou, de această dată cu un bărbat care o considera „îmbătrânită și inutilă”.

Femeia a participat în urmă cu cinci ani la emisiunea „Frumusețe pe muchie de cuțit”, show în cadrul căreia toată înfățișarea ei a fost schimbată.

În articolul „O femeie care se considera «urâtă» după ce soţul violent a desfigurat-o şi-a schimbat viaţa în cadrul unui show de la o televiziune română”, redactorii tabloidului britanic „Daily Mail” reînvie o poveste veche de 5 ani.

„Gabriela Ionescu din oraşul nord-vestic Carei s-a căsătorit la o vârstă fragedă pentru a putea pleca de acasă, dar soţul ei a fost abuziv şi violent. Când în sfârşit s-a decis să-l părăsească, la vârsta de 27 de ani, el îi distrusese deja majoritatea dinţilor …„Nesigură şi speriată de singurătate, femeia s-a căsătorit din nou – de această dată cu un bărbat care o considera «îmbătrânită şi inutilă». Ea spune că era folosită la treburile casnice şi că soţul o poreclise «moartea în vacanţă”, scrie „Daily Mail”.

Recent, femeia a fost invitata lui Cătălin Măruţă şi a povestit cum viaţa ei s-a schimbat radical în urma ajutorului primit în emisiunea „Frumuseţe pe muchie de cuţit”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.