Karateka din Carei au participat la un stagiu internațional de pregătire

Karate

În perioada 23-25 februarie, CS Karate Do B.F.K.S. din Carei, a participat la a V-a ediție a stagiului internațional de pregătire pentru karate sportiv: „PSK 2015”.

Sala în care s-a desfășurat acest eveniment, este una modernă, finalizată recent și este situată în localitatea Țețchea, (vestul României, la 25 de km de Oradea), județul Bihor, la poalele Dealurilor Tășadului.

Antrenamentele de kata s-au desfășurat sub coordonarea maestrului internațional din Italia Mirio Mannini, iar cele de kumite de multiplul campion, președinte WSKU Ukraine, Rudik Sagrunov.

Sportivii clubului careian au fost însoțiți de antrenorii Gheorghe Dărăban și Ingrid Engber, precum și de președintele clubului dr. Fazekas Gheorghe Zoltan.

A fost primul stagiu din programul de pregătire al clubului din anul 2015, binevenită și pentru pregătirea sportivului Bartincki Attila care în perioada 6-8 februarie participă cu lotul național al Federației Române de Karate la „EKF Junior & Cadet and U21 Championships 6-8 February 2015, Zurich (Switzerland)”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.