Argus Satu Mare își lansează un nou album pe 6 februarie

argus4argus1argus2argus5argus3argus7argus6
Una dintre cele mai îndrăgite formații din Satu Mare, Argus, își va lansa noul album pe 6 februarie, de la ora 18.00, în Sala de concerte a Filarmonicii „Dinu Lipatti” din Satu Mare. Titlul albumului este “Asta da viața frumoasa”. Spectacolul va fi prezentat de realizatorul de emisiuni de muzică populară, Marius Chiș.

Saxofonistul formației, Călin Borșe, ne-a spus că la evenimentul de la filarmonică sunt invitați artiști sătmăreni dar și din alte județe ale țării. Astfel, la lansarea noului album a formației Argus este invitată vedeta „Hora TV”, Marcel Avram, dar și artiști precum: Sorinel Petric, Rareș Câmpan, Laura Bakk, Petrică Mureșan, respectiv formația „Pionierii”.
www.youtube.com/watch?v=-E1lCte1gnQ

Spectacolul din 6 februarie, care se dorește a fi un adevărat eveniment muzical al orașului de pe Someș (și nu numai) va începe la ora 18.00, iar atmosfera va fi întreținută atât de formația sărbătorită, Argus, cât și de artiștii invitați la eveniment.
www.youtube.com/watch?v=fwk-mW7qaSA&list=UUxoyfokXWFShoyP1P0Scluw

Călin Borșe spune că „dintre cele 14 piese de pe noul album, cu siguranță câteva vor deveni hit-uri. Melodiile vorbesc despre iubire dar și despre cei plecați departe și dorul de casă ai acestora. Linia melodică și textele pieselor îi aparțin lui Vali Doagă, iar melodiile au fost înregistrate in studioul lui Alex Malschi din Cluj, tot el fiind si orchestratorul albumului. Le mulțumim pe această cale atât lui Vali cât și lui Alex pentru munca depusă alături de noi. Albumul va apărea la casa de discuri Euromusic din Cluj și va putea fi achiziționat și în seara lansării, la filarmonică”, ne-a declarat Călin Borșe.
www.youtube.com/watch?v=fOa3vIUI9gY&list=UUxoyfokXWFShoyP1P0Scluw

Noul album, ce poartă semnătura trupei Argus, este primul „buchet de piese” lansat în actuala formulă a formației.

Despre îndrăgita formație sătmăreană trebuie spus că a luat ființă în 1990, membru fondator fiind solistul trupei, Daniel Fernea. De la înființare și până în prezent formația Argus a avut în componență mai mulți instrumentiști. „În noua formulă suntem din 2009, adică de șase ani. Din formație fac parte: solistul vocal al trupei, Daniel Fernea, Adrian Tripon (clape), Călin Borșe (saxofon/taragot) și Norbert Elek (Keybord și acordeon electronic). În această formulă am filmat mai multe videoclipuri care sunt difuzate atât pe posturile locale TV cât și la Etno TV și Hora TV”, spune Borșe.

Formația Argus este invitată să întrețină atmosfera la diferite petreceri, atât în țară cât și în străinătate. „Am cântat la Milano (Italia) și în Franța. Suntem invitați la botezuri, petreceri, nunți și zile de naștere. Avem programate evenimente până în 2016. Noul album al formației Argus va fi lansat și la Hora TV.  Puteți găsi mai multe informații despre formația Argus pe www.argussatumare.ro sau pe Facebook https://www.facebook.com/formatiaargus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.