Eugen Kovacs: „Programul lucrărilor de utilități poate fi anunțat pe Facebook”

Eugen Kovacs

Primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs, este de părere că informarea cetățenilor cu privire la derularea unor lucrări de anvergură (și nu numai) pe raza localităților are o importanță majoră. De asemenea, cetățenii trebuie să cunoască și durata lucrărilor.

În ședința convocată azi, 23 ianuarie de prefectul Eugeniu Avram la care au fost prezenți primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, cel din Carei, respectiv primarul orașului Tășnad, Vasile Mitrașca, Kovacs a subliniat faptul că informarea cetățenilor este cu atât mai importantă cu cât „la noi, în Carei, în acest an vom efectua lucrări pe 72 de străzi. Cetățenii trebuie să știe la ce să se aștepte, deoarece oamenii suportă mai uşor deranjul din oraş dacă sunt informaţi despre ce este vorba”, spune edilul din Carei.

Kovacs este de părere că, companiile de utilităţi trebuie să găsească metode prin care să informeze cetăţenii. „Acuma e la modă Facebook-ul. Nu trebuie decât un om care să se ocupe de asta, ne-am convins şi noi după povestea cu curentul, de anul trecut. Am pus omul nostru să informeze cetăţenii despre ceea ce facem sau urmează să facem”, spune edilul din Carei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.