Bursa locurilor de muncă la Negrești-Oaș

Primaria Negresti-Oas

Joi, 22 ianuarie, Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă (AJOFM) Satu Mare, în parteneriat cu Asociaţia Camera Meşteşugarilor și Comuna Turț, organizează a doua bursă a locurilor de muncă, pentru persoanele din grupul țintă al Proiectului „Dezvoltarea Resurselor Umane în mediul rural din județul Satu Mare – DRUM spre ocupare”. Evenimentul va avea loc în Sala Mare a Primăriei din Negrești-Oaș, începând cu ora 10.00.

Scopul acestui eveniment este de a facilita contactul direct între potenţialii angajatori și persoanele din mediul rural care au absolvit unul din cursurile organizate în cadrul proiectului și sunt în căutarea unui loc de muncă.

La bursă sunt invitați să participe angajatori și persoane cu domiciliul sau reședința în mediul rural care aparțin uneia din următoarele categorii: persoane inactive, persoane în căutarea unui loc de muncă, șomeri și persoane ocupate în agricultura de subzistență.

Persoanele fără loc de muncă participante la evenimentul de joi vor beneficia de servicii de mediere oferite de experții din cadrul AJOFM Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.