Activitatea IJJ Satu Mare apreciată de conducerea Jandarmeriei Române

IJJ1

IJJ2

IJJ3

Azi, 21 ianuarie, de la ora 10.00, în prezența generalului de brigadă dr. Ovidiu Vasilică, prim adjunct al Inspectorului General al Jandarmeriei Române (IGJR) a avut loc evaluarea activităţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Satu Mare.

La prezentarea bilanțului au participat: prefectul judeţului Satu Mare, Eugeniu Avram; preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Adrian Ştef, primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica; şefii instituţiilor din sistemul de apărare publică şi siguranţă naţională, dar şi cadre ale Jandarmeriei Satu Mare.

Activitatea a fost condusă de colonel Vasile Bocea, inspectorul şef al IJJ Satu Mare şi a evidenţiat rezultatele obţinute, greutăţile întâmpinate şi modul de rezolvare a acestora, conturând totodată şi principalele direcţii de acţiune pentru anul 2015.

Invitaţii prezenţi la activitatea de evaluare au evidenţiat colaborarea foarte bună cu Jandarmeria Satu Mare pe parcursul anului precedent şi au remarcat profesionalismul dovedit de jandarmi pe timpul executării misiunilor în comun.

Primarul Dorel Coica a adresat la rândul său felicitări jandarmilor rezultatele obținute și le-a mulțumit acestora pentru efortul depus la asigurarea unui climat de liniște în Satu Mare.

Președintele CJ a mulțumit jandarmilor pentru modul în care și-au dus la îndeplinire misiunile încredințate și pentru modul în care au sprijinit toate activitățile desfășurate în comun în județul Satu Mare.

Primul adjunct al IGJR, dr. Ovidiu Vasilică, a remarcat activitatea bună şi foarte bună desfăşurată de jandarmii din Satu Mare în anul pe care tocmai l-am încheiat şi i-a asigurat că rezultatele obţinute sunt cunoscute şi apreciate de conducerea Jandarmeriei Române.

„Rezultatele muncii dumneavoastră vă arată capacitatea de a vă adapta şi transforma atât din punct de vedere acţional cât şi din punct de vedere conceptual. Remarc foarte buna colaborare între Jandarmeria Satu Mare şi celelalte structuri locale ale Sistemului Naţional de Ordine şi Siguranţă Publică. Doresc să păstrați în continuare Jandarmeria în locuri fruntașe în ce privește încrederea populației și pentru aceasta, să fiți mereu așa cum populația așteaptă de la noi. Pentru aceasta este necesară în continuare o preocupare foarte intensă în ceea ce priveşte pregătirea şi instruirea personalului. Este un lucru foarte important şi necesar, ca de altfel în toate domeniile de activitate, pentru că dumneavoastră sunteţi cei care participaţi la asigurarea liniştii şi ordinii publice şi trebuie să ştiţi dinamica modului de comportare a celor certaţi cu legea”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.