Seri pozitive: „Ești așa cum scrii !”

Seara pozitiva

Proiectul „Seri Pozitive” este iniţiat de Asociaţia „Schimbare Pozitivă” din Cluj, sunt seri de socializare și încărcare cu energie pozitivă. Se creează un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii, temele dezbătute sunt teme actuale pe domenii de interes și sunt susținute de invitați din comunitate cu experiență în domeniul prezentat. La finalul întâlnirii organizatorii vă propun o jumătate de oră de socializare la un ceai (oferit de organizatori) pentru a integra mai bine informațiile primite și a împărtăși din experiența personală cu ceilalți.

Întâlnirile din Satu Mare au loc o dată pe lună și sunt conduse de către Delia Danea, psiholog şi trainer programe de dezvoltare personală.

Tema lunii ianuarie este „Ești așa cum scrii!”. Evenimentul din această lună se va desfășura în data de 27 ianuarie, în intervalul orar 18.00-20.00, la Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” (Casa de Cultură a Sindicatelor), Bulevardul Transilvania nr. 3, Sala mare, etaj 1.

Invitatul serii este grafologul Călin Ban.

Știai că în Satu Mare sunt oameni pasionați de GRAFOLOGIE? Călin Ban, grafolog atestat din prima generație de grafologi din România va deschide seria întâlnirilor din acest an.

Precis ai auzit de multe ori vorbindu-se despre grafologie, sau ai fost curios/curioasă să citești un articol în care ți se promitea să afli ce se ascunde în spatele analizei scrisului și niciodată nu ai fost mulțumit sau edificat asupra subiectului. Acum ai această posibilitate, să afli ce anume te interesează despre tot ce este legat de știința analizei scrisului, GRAFOLOGIA.

Pe parcursul a două ore te invit să intri în fascinanta lume a grafologiei în care ai să descoperi: ce ascund semnele grafice, cum și la ce te poate ajuta cunoașterea lor, de ce este bine să ai un minim de cunoștințe despre această știință, cum se realizează un portret grafologic, pe ce se bazează analiza grafică, mostre de script ale unor oameni importanți.

Înscrieri se pot face la http://schimbarepozitiva.ro/esti-asa-cum-scrii/

Premiul la tombolă este oferit de Ilona Gall și constă în două coșuri din hârtie, confecționate manual.
Te așteptăm, într-un nou concept, alături de noi pentru a face diferența în aceasta lume gri. Adu și tu o doză de energie pozitivă în viața ta și a celorlalți.

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsați ca banii să vă împiedice să veniți la aceste seri. Setați-vă intenția și toate se vor aranja pentru dumneavoastră.

Partenerii „Serilor Pozitive” Satu Mare sunt: Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu”, Sătmăreanul, SM Live, Jurnalul de Nord Vest, Jurnalul de Satu Mare, Biblioteca Județeană Satu Mare și Asociaţia pentru Copii şi Tineri „ACT4U”.

Persoana de contact este Delia Danea – Psiholog&Trainer, coordonator proiect Seri Pozitive Satu Mare, telefon 0745 – 612899, e-mail: contact@viata-un-dar.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.