Baschet: CSM Satu Mare-CSM Târgoviște 67 la 93

Baschet1

Baschet2

Echipa de baschet a CSM Satu Mare a pierdut în fața campioanei României, CSM Târgoviște, cu scorul de 67 la 93, într-un meci ce s-a disputat azi, 17 ianuarie, în Sala „Ecaterina Both” de pe strada Ady Endre din Satu Mare. Partida ce a contat pentru etapa a XVIII-a a Ligii Naționale de baschet feminin s-a jucat cu începere de la ora 11.30.

CSM Târgoviște, echipă antrenată de Dan Fleșeriu, s-a impus fără probleme în fața elevelor Adrianei Pricop cu scorul de 67 la 93. Sătmărencele au câștigat doar ultimul sfert (22-15), de vreme ce campioanele s-au impus lejer în primele trei sferuri (18-32, 15-28 și 12-18).

Cea mai bună jucătoare a meciului de la CSM Satu Mare a fost Flavia Ferenczi cu 21 de puncte marcate și șapte recuperări. În echipa oaspete s-au evidențiat Chrissy Givens cu 18 puncte, 14 recuperări și trei pase decisive, respectiv Cherrelle Poole care a terminat partida cu 16 puncte și două recuperări.
Pentru CSM Satu Mare au marcat: Ferenczi (21 de puncte), Orosz (14), Pricop (11), Manta (10), Tarța (9) și Voica (2).

Meciul a fost arbitrat de Amalia Marchiș din Cluj-Napoca și Mate Andras Stretea din Oradea, iar comisar din partea Federației Române de Baschet a fost desemnat Marius Hurgoi din Cluj-Napoca.

În următoarea etapă, CSM Satu Mare va juca, în deplasare, cu BCM Danzio Timișoara. Întâlnirea va avea loc săptămâna viitoare miercuri, 21 ianuarie, în Sala „Constantin Jude” din Timișoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.