Femeie agresată de trei tineri, salvată de un jandarm

talharie

Joi (15 ianuarie) seara, la ora 20.05, polițiștii de investigații criminale au fost sesizați de către Mihaela C. despre faptul că trei tineri au atacat-o și i-au furat geanta în care avea bani și documentele personale. Incidentul a avut loc pe strada Grigore Ureche din Satu Mare.

Auzind țipetele femeii, un jandarm care se afla în zonă, a identificat trei tineri bănuite de săvârșirea faptei, în apropierea locului comiterii acesteia.

Din cercetările efectuate de polițiștii a rezultat faptul că trei tinei au smuls geanta victimei, timp în care femeia s-a dezechilibrat și a căzut. Imediat după incident femeia s-a ridicat și a cerut ajutorul oamenilor.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare, unde în urma investigațiilor medicale efectuate s-a stabilit că nu este necesară rămânerea sub supraveghere medicală, femeia aflându-se în afara oricărui pericol.

Geanta conținea suma de 115 lei, documente și obiecte personale, bunuri care au fost restituite prorietarei de drept. Cei trei tineri au vârste curpinse între 15 și 18 ani și sunt cercetați în stare de libertate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.