Doi frați reținuți pentru tâlhărie

hoti

Luni, 12 ianuarie, în jurul orei 20.30 polițiștii de investigații criminale careieni au fost sesizați prin apelul unic de urgență „112” despre faptul că în incinta unui local situat pe raza localității Carei a avut loc un incident.

Din primele cercetări s-a stabilit că Adrian C. în timp ce se afla la o masă din incinta barului împreună cu un bărbat în vârstă de 42 de ani, pe care-l cunoștea, acesta i-a furat din buzunarul gecii suma de 680 euro.

În local se mai afla și fratele hoțului, Alexandru G. care la rândul său l-a împins pe Adrian C., apoi Lajos G. (hoțul) a scos din buzunar un briceag pe care i l-a fi dat fratelui său, Alexandru G., care l-a amenințat pe Adrian C. După producerea incidentului cei doi frați au părăsit localul.

Alexandru și Lajos G. au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind încarcerați în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, urmând ca în cursul zilei de azi, 14 ianuarie să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei cu propunerile legale care se impun în acest caz.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.