Baschet: CSM Satu Mare-Olimpia CSU Brașov 74-91

Baschet1

Baschet2

Baschet3

Echipa de baschet a CSM Satu Mare a pierdut pe teren propriu, în fața Olimpia CSU Brașov, cu scorul de 74 la 91. Partida ce s-a jucat azi, 14 ianuarie, în Sala de sport a LPS a fost un meci restanță și a contat pentru etapa a XVI-a a Ligii Naționale. Scorul la pauză a fost de 38 la 48, în favoarea Olimpiei Brașov.

Dacă în primul sfert cele două echipe au terminat la egalitate (22-22), în sfertul secund formația oaspete a luat un avans de 10 puncte (16-26).

Sfertul al III-a a aparținut echipei antrenate de Adriana Pricop (22-19), însă în ultimele zece minute ale partidei, Olimpia Brașov s-a distanțat considerabil de echipa gazdă (14-24). La sfârșitul partidei scorul a fost de 74 la 91, în favoarea oaspetelor.

În urma acestei înfrângeri, CSM Satu Mare rămâne pe locul IX în Liga Națională.

Pentru CSM Satu Mare au marcat: Flavia Ferenczi (25 de puncte), Andreea Orosz (22), Adriana Pricop (13), Ramona Eniko Laza (11), Renata Szmutku (2) și Teodora Vasile (1).

În următoarea etapă, CSM Satu Mare va întâlni, tot pe teren propriu, CSM Târgoviște. Meciul se va juca sâmbătă, 17 ianuarie, de la ora 11.30, în Sala de sport a LPS, de pe strada Ady Endre din Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.