Dan Gavrilescu pleacă de la Olimpia Satu Mare

Dan Gavrilescu

După incidentul pe care l-a avut cu conducerea clubului, Dan Gavrilescu pleacă de la Olimpia Satu Mare. Decizia a fost luată de comun acord de cele două părți implicate, conducerea clubului, respectiv de jucător.

Anunțul a fost făcut de către președintele Olimpiei Satu Mare, Dan Băbuț, în cadrul unei conferințe de presă susținută azi, 13 ianuarie. La întâlnirea cu presa a participat și Dan Gavrilescu.

Băbuț spune că nu acel incident a dus la luarea acestei decizii, ci mai degrabă ofertele pe care atacantul le-a primit din partea altor cluburi. „Motivul principal pentru care Gavrilescu pleacă de la echipă, este acela că are niște oferte pe care nu le poate refuza. De comun acord am căzut la o înțelegere”, a declarat Dan Băbuț.

La rândul său, Gavrilescu a spus că este foarte greu să se despartă de clubul sătmărean. „Am preferat să lăsăm orgoliile la o parte și să găsim un consens, pentru că, în fond, Olimpia trebuie să meargă mai departe cu Gavrilescu sau fără Gavrilescu. Timpul va decide dacă a fost o idee bună plecarea mea sau mai puțin bună. Cert este că plec cu o anumită amărăciune de la Olimpia, pentru că totuși am pus suflet aici patru ani și nu e ușor să te desparți”, spune atacantul.

Gavrilescu a declarat că este în discuții cu mai multe cluburi, însă până în prezent nu a luat o decizie în ceea ce privește echipa în culorile căreia va evolua în viitor.

Un Comentariu la "Dan Gavrilescu pleacă de la Olimpia Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.