A părăsit locul accidentului

accident

Luni, 12 ianuarie, în jurul orei 15.30, oamenii legii au identificat în traficul din Negrești-Oaș un bărbat care conducea un autoturism marca Grand Cherokee. Șoferul a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, însă și-a continuat deplasarea, fiind identificat de oamenii legii pe aleea Trandafirilor, din localitatea Negrești-Oaș.

În urma controlului efectuat s-a constatat că mașina era înmatriculat în SUA și nu avea drept de circulație pe teritoriul țării noastre. De asemenea, s-a stabilit că Vasile S. avea permisul de conducere suspendat și a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulație pe teritoriul României; conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată și refuzul șoferului de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.