Sătmăreanul Tony Kanaloș, convocat la Lotul Național U17

Tony Kanalos

Unul dintre elevii lui Dacian Nastai, sătmăreanul Tony Kanaloș, a fost convocat la Lotul Național al echipei de fotbal U17 a României. Potrivit site-ului oficial al Federației Române de Fotbal (FRF), Kanaloș face parte din lotul de 25 de jucători, alcătuit de antrenorul Bogdan Vintilă. Sătmăreanul nostru va juca pe post de mijlocaș.

Tony Kanaloș va participa la campania de calificare la Campionatul European 2015, competiție ce se va desfășura în perioada 6-22 mai, în Bulgaria. Țara noastră face parte din grupa a VI-a, alături de Anglia, Norvegia și Slovenia.

Antrenorul Bogdan Vintilă a stabilit lotul de 25 de jucători pentru prima acțiune din 2015 a reprezentativa Under 17 a României.

Începând cu data de 14 ianuarie, când este programată reunirea lotului, se pleacă într-un cantonament de zece zile la Tărlungeni, lângă Brașov.

Potrivit informațiilor de pe site-ul FRF, Vintilă a convocat următorii jucători:

Portari: Bogdan Hodoroabă (LPS Bihor), Sebastian Mara (UTA) și Andrei Udeanu (CSM Pitești);

Fundași: Virgil Ghiță, Andrei Vlădescu și Tiberiu Căpușă (Academia Gheorghe Hagi), Harald Fridrich și Radu Motreanu (Poli Timișoara), Denis Ciubotariu (Dinamo), Florin Marin (FC Voluntari), Paul Copaci (UTA);

Mijlocași: Kilyen Szabolcs și Andrei Ciobanu (Academia Gheorghe Hagi), Valentin Costache (Dinamo), Tony Kanaloș (LPS Satu Mare), Alex Postolache (Becicherecu Mic), Lucian Oprea (Poli Timișoara), Ionuț Tănase (UTA), Mihai Dobre (Viitorul Mihai Georgescu);

Atacanți: Bogdan Szijj (CSM Reșița), Alexandru Coviț (CSM Reșița), Mădălin Blănaru (Oțelul), Sergiu Jurj (CSU Craiova), Sebastian Velcotă (Poli Timișoara) și Adrian Petre (UTA).

La Tărlungeni, lotul de juniori U17 are programate și trei meciuri de pregătire. Două cu FC Brașov U18 și unul cu echipa de seniori Unirea Tărlungeni.

Pe 1 februarie, lotul alcătuit de Vintilă pleacă în Antalya pentru alte zece zile de pregătire. Pe 18 februarie, la Mogoșoaia, începe al treilea cantonament. După șase zile de pregătire în țară, pe 23 februarie se pleacă în Scoția. Pe 24 și 26 februarie vor fi meciurile amicale Scoția – România. Pe 9 martie începe turneul din Olanda. Acolo, lotul U17 al României se va pregăti timp de 10 zile, perioadă în care va disputa și trei partide de verificare. Din Olanda se pleacă direct la Turul de Elită din Anglia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.