Jucătorii Olimpiei Satu Mare și-au reluat antrenamentele

Olimpia

În cadrul unei conferințe de presă organizate azi, 12 ianuarie, conducerea Olimpiei Satu Mare a anunțat noi schimbări în lotul de jucători a formației sătmărene. Astfel, Gavrilescu, Apostu, Boștină și Laso nu vor mai juca în returul campionatului. În schimb, la echipa mare vor veni 18 jucători de la Olimpia II și doi de la alte echipe din județ (Ionuț Dănilă și Gabriel Cădar).

Potrivit președintelui FC Olimpia Satu Mare, Dan Băbuț, Apostu nu și-a îndeplinit obiectivele din contract, astfel încât conducerea clubului a hotărât să renunțe la el. De asemenea, Maximiliano Laso nu mai vrea să se întoarcă din Argentina iar Boștină și-a încheiat contractul cu clubul sătmărean. În ceea ce îl privește pe Gavrilescu, din cauza unui incident între el și conducerea clubului, sportivul a fost trimis la echipa a II-a. Mai mult decât atât, dosarul acestuia a fost trimis la Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal (FRF), de unde se așteaptă un răspuns.

În altă ordine de idei, Băbuț a declarat că în perioada 26 ianuarie-1 februarie, echipa va merge în cantonament la Valea Măriei. Până la începerea campionatului, Olimpia Satu Mare va juca 13 meciuri amicale cu echipe de Liga a II-a și a III-a din România și Ungaria.

Olimpia va juca primul meci oficial în returul sezonului competițional 2014-2015, în deplasare, la Râmnicu Vâlcea, în data de 28 februarie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.