Baschet: CSM Satu Mare a învins “U” Cluj-Napoca

baschet

Echipa de baschet a CSM Satu Mare a depăşit fără probleme Universitatea (U) Cluj-Napoca, gruparea de pe malul Someşului Mic pierzând partida cu scorul de 45 la 70. Astfel, echipa antrenată de Adriana Pricop începe anul cu o victorie, obţinută în deplasare, pe terenul clujencelor.

Meciul a contat pentru etapa a XVII-a a Ligii Naţionale la baschet feminin. Pe teren, alături de echipa sa, a intrat şi antrenoarea Adriana Pricop.

Clujencele au condus doar în primele trei minute (5-3), după care, ostilităţile partidei au fost preluate de CSM Satu Mare, echipa noastră reuşind să-şi adjudece primul sfert cu scorul de 7 la 19. Până în minutul 16 al partidei, diferenţa la puncte a crescut la 18, în favoarea sătmărencelor (7-25). Sfertul secund s-a încheiat cu scorul de 5 la 11 (la pauză 12-30).

CSM Satu Mare a câştigat şi sfertul al III-lea (13-27), cedând doar ultima parte de joc gazdelor (20-13).

Pentru CSM Satu Mare au marcat: Ferenczi (19 puncte), Orosz (15), Manta (14), Pricop (7), Laza (7), Szmutku (5) şi Voica (3).
În următoarea etapă CSM Satu Mare va primi vizita, pe teren propriu, a echipei Olimpia Braşov. Meciul se va juca pe data de 14 ianuarie în Sala de sport a LPS de pe strada Ady Endre din Satu Mare.

Meciul a fost arbitrat de Ioan Mihai Szilagyi (Deva) şi Mate Streţea (Oradea), iar observator din partea Federaţiei Române de Baschet a fost desemnat Takacs Karoly (Târgu Mureş).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.