Taxe și impozite neschimbate în 2015 la Negrești-Oaș

Aurelia Fedorca

Negreștenii vor plăti şi în 2015 aceleaşi taxe şi impozite ca şi în anul 2014. Consiliul Local al oraşului Negreşti-Oaş a hotărât, în ultima şedinţă din anul 2014, să menţină taxele şi impozitele locale pentru anul 2015, acestea nefiind majorate din 2012.

În cadrul aceleiași ședințe, consilierii au hotărât să păstreze bonificaţia de 10% pentru persoanele fizice şi juridice care îşi plătesc în avans impozitele pe tot anul viitor până la sfârşitul lunii martie.

Astfel, persoanele fizice și juridice care își achită în avans impozitele pentru clădiri, terenuri și mijloace de transport, adică până la data de 31 martie, inclusiv, vor beneficia de o bonificație de 10%.

Totodată, consilierii au aprobat acordarea unor facilităţi fiscale pentru cei care doresc să investească la Negreşti-Oaş şi să creeze noi locuri de muncă. Potrivit primarului Aurelia Fedorca, prin aceste facilităţi fiscale se doreşte stimularea investiţiilor în oraşul Negreşti-Oaş care aduc după sine şi crearea de noi locuri de muncă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.