Concursul regional de recitări de la Carei, la a IX-a ediție

concurs

Direcția de Cultură și Sport Carei organizează a IX-a ediţie a Concursului regional de recitări „Mihai Eminescu”. Cea din acest an se desfăşoară în data de 29 ianuarie, la Centrul Cultural din municipiu.
Concursul începe la ora 16.00, cu evoluția elevilor din clasele V-VIII (Limba română) și continuă, la ora 17.30, cu competiția celor din clasele IX-XII (Limba română).

La ora 18.30, vor evolua elevii din clasele V-VIII, iar la 19.00 cei din clasele IX-XII, care vor recita în maghiară, germană sau engleză, poezii semnate de Mihai Eminescu.

Ediţia din acest an se desfăşoară pe două categorii distincte: „Ciclul gimnazial” şi „Ciclul liceal”. O şcoală poate înscrie maximum cinci elevi într-o categorie. Aceştia vor avea dreptul să recite o singură poezie, pe care o pot şi citi.

Concurenții se pot înscrie și pentru secțiunea „Eminescu în altă limbă” (maghiară, germană sau engleză).

Premiile, la fel ca în anii precedenţi, vor consta în diplome și cărţi.

Concursul se adresează oricărei instituții școlare, nu doar celor din municipiul Carei.

Termenul limită de înscriere este 27 ianuarie, ora 15.00. Înscrierile se pot face la Direcția de Cultură Carei din Castelul Karolyi de luni până vineri, între orele 10.00 şi 15.00, sau pe email la adresa: festivalcarei@yahoo.com.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0261-861-481.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.