Auchan poate prelua 12 centre comerciale din România. Satu Mare este pe lista grupul francez

Auchan

Auchan poate prelua 12 hipermarketuri şi galerii comerciale operate de retailer, după ce Consiliul Concurenței a aprobat intenția în acest sens al conducerii grupului francez. Tranzacţia este considerată ca fiind una dintre cele mai mari de pe piaţa de retail din Europa Centrală și este estimată la peste 260 de milioane de euro.

Spaţiile sunt din: Satu Mare, Timişoara (2), Cluj-Napoca, Baia Mare, Oradea, Galaţi, Ploieşti, Bucureşti Berceni, Constanţa, Bucureşti Pallady şi Piteşti.

Această tranzacţie implică transferul către Auchan a 12 centre comerciale, incluzând spaţiile în care îşi desfăşoară în prezent activitatea hipermarketurile, prin contracte de închiriere sau subînchiriere încheiate de către real, precum şi spaţiile aferente galeriilor comerciale închiriate în prezent către terţi, spaţiile comune aferente şi activitatea constând în prestarea serviciilor de închiriere.

Auchan România a încheiat anul 2013 cu afaceri de 4,6 miliarde lei, fără taxe, de peste două ori mai mari comparativ cu 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.