Polițiștii recomandă: prudență la volan!

Circulatie

În contextul condiţiilor meteorologice IPJ Satu Mare recomandă conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să-şi echipeze corespunzător mașinile şi să se informeze din timp asupra stării drumurilor pe care urmează să se deplaseze.

IPJ satu Mare informează că în perioada 24 decembrie 2014-4 ianuarie 2015, s-a desfăşurat acţiunea „Blocada” în zona frontierelor de vest, sud şi est, cu participarea poliţiştilor din cadrul inspectoratelor de poliţie ale judeţelor de la graniţă, ale judeţelor limitrofe acestora, precum şi de la secţiile regionale de poliţie transporturi.

Obiectivul principal al acestei acţiuni a fost combaterea şi prevenirea infracţiunilor, dar şi asigurarea unei fluenţe corespunzătoare a traficului rutier pe segmentele de drumuri care converg spre ieşirile din ţară.

Pentru zilele următoare în care sunt organizate procesiuni şi ceremonii religioase ocazionate de sărbătoarea Botezului Domnului, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare s-au luat măsuri de pregătire a bunei desfăşurări a acestor evenimente, în condiţiile în care la acestea participă un număr foarte mare de oameni. La fiecare dintre aceste procesiuni vor fi prezenţi pentru asigurarea ordinii publice, poliţişti, care vor acţiona pentru prevenirea şi descurajarea comiterii de fapte antisociale, precum şi pentru a asigura fluenţa traficului rutier în zonă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.