Festivalul Național de Arte pentru Liceeni

Licart

S-a încheiat și a treia lună de înscrieri la Festivalul Național de Arte pentru Liceeni (LicArt), cel mai mare concurs din România, ajuns la ediția a XIV-a. Până acum s-au înscris peste 650 de liceeni din întreaga țară. Aceștia concurează cu peste 1.500 de creații la secțiunile: poezie și fotografie (categoriile alb-negru, portret și diverse).

La sfârșitul lui decembrie (2014), juriul condus de jurnalistul și omul de cultură Radu Herjeu, directorul festivalului, a desemnat creațiile semifinaliste ale lunii: 23 de poezii, 14 fotografii alb-negru, 24 de fotografii portret și 18 fotografii diverse. Le găsiți pe toate pe www.licart.ro. Ca în fiecare an, toate acestea vor fi jurizate la finalul concursului de personalități recunoscute din arta fotografică și literatură ce vor stabili finaliștii actualei ediții a „LicArt”, care vor fi invitați în Tabăra de Creație ce se va desfășura în această vară.

Înscrierile continuă până la sfârșitul lunii martie. Așadar, sunt așteptați în concurs toți liceenii care consideră că au talent și nu au reușit încă să se afirme. Regulamentul și multe alte informații despre festival se găsesc pe site-ul www.licart.ro.

„LicArt”, cel mai mare concurs din România e pe cale să devină una dintre cele mai puternice mișcări culturale din țară. De 14 ani, zeci de mii de liceeni au avut oportunitatea de a-și măsura forțele artistice, de a-și arăta talentul și de a fi apreciați de personalități remarcabile.

„LicArt” este organizat de Clubul „Nouă ne Pasă”, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Ministerul Tineretului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.