Corpul de control al ministrului Energiei, Andrei Gerea, așteptat la Carei

Sedinta

Gheorghe Coicea

sedinta1

În cadrul ședinței de azi, 5 ianuarie a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, prefectul Eugeniu Avram a anunțat că se așteaptă venirea la Carei a Corpului de control al ministrului Energiei, Andrei Gerea, care va analiza modul în care s-a intervenit în cazul repetatelor întreruperi de curent din municipiu.

„Trebuie să se vadă exact ce s-a făcut, ce nu s-a făcut, ce trebuie făcut”, a declarat reprezentantul Guvernului în teritoriu.

Totodată, prefectul le-a cerut reprezentanților Electrica să vină cu proiecte de investiții pentru ca situația de la Carei să nu se mai repete și în alte zone ale județului.

Inginerul șef al Serviciului de Distribuție Electrica Satu Mare, Gheorghe Coicea, a declarat că refacerea liniilor avariate în perioada sărbătorilor de iarnă de la Carei se află în planul de investiții din acest an. În luarea de cuvânt Coicea a declarat că în acest an, la nivelul județului Satu Mare se vor investi 17 milioane lei, adică cu 5 milioane mai mult decât anul trecut (2014).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.