Bătut de agenții unei firme de protecție, a ajuns cu răni grave la spital

victima

Un sătmărean de 25 de ani, Arnold T., a ajuns sâmbătă, 3 ianuarie în stare gravă la UPU Satu Mare după ce a fost bătut într-un bar de agenții unei firme de protecție. Polițiștii au fost sesizați cu privire la acest caz de către medicii Spitalului Județean de Urgență (SJU) Satu Mare.

Sâmbătă în jurul orei 10.00, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați de către Spitalul Județean Satu Mare despre faptul că, în jurul orei 04.00, a fost adus cu ambulanța la UPU Arnold T. de 25 ani, care a fost diagnosticat cu traumatism abdominal, ruptură de mezenter și hemiperitoneu, necesitând intervenție chirurgicală de urgență.

Din concluziile provizorii ale medicului legist a rezultat că acesta necesită 22 – 25 de zile de îngrijiri medicale, fiindu-i pusă viața în pericol. În urma verificărilor întreprinse de către polițiști a rezultat că Arnold T. aflându-se într-un bar de pe raza municipiului Satu Mare, pe fondul unor discuții contradictorii ce au degenerat într-o altercație, a fost bătut de către agenții de securitate ai unei firme de protecție de pe raza municipiului. În cauză se efectează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare din culpă.

3 Comentarii la "Bătut de agenții unei firme de protecție, a ajuns cu răni grave la spital"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.