Ministrul Energiei, Andrei Gerea, despre cazul Carei: “De nepermis, vor cădea câteva capete”

andrei gerea

Ministrul Energiei, Andrei Gerea, este revoltat cu privire la pana de curent de la Carei, oraş în care aproape jumătate dintre locuitori stau din seara de Revelion în beznă. Gerea spune că se va face o analiză rapidă a situaţiei după care “sunt convins că vor cădea ceva capete pentru că nu se poate”.

“Sunt extrem de revoltat in legătură cu ce s-a întâmplat la Carei. Noi am ţinut legătura cu Electrica. Din păcate, lucrurile se pare că s-au cumulat de Revelion. Din punctul meu de vedere este o indolenţă care s-a perpetuat. Această problemă cu acele cabluri este o problemă cunoscută de foarte multă vreme şi nu s-a intervenit. Probabil s-a sperat să vină o intervenţie divina să rezolve problemele pe cablurile de alimentare. Noi vom face o analiză rapidă. Sunt convins că vor cădea ceva capete pentru că nu se poate. O asemenea indolenţă e de nepermis. Se ştia bine că aceste cabluri trebuie înlocuite, nu s-a făcut acest lucru. Eu voi cere un raport detaliat şi vom lua măsuri urgent”, a declarat Ministrul Energiei, Andrei Gerea.

Ministrul de resort spune că cei responsabili “nu au fost capabili să ia nicio măsură, nici măcar să își folosească aparatura din dotare, care să identifice unde sunt defectele”. “Nu sunt capabili. Astăzi mi s-a spus că se va da drumul”, spune Gerea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.