Hoţ de maşini reţinut de poliţişti

hot

Joi, 1 ianuarie, la ora 17.29 poliţiştii sătmăreni au fost sesizaţi de către Teofil C., de 34 ani, despre faptul că în noaptea de Revelion autori necunoscuți au intrat în imobilul cu nr. 84 de pe strada Râtu Mare din Satu Mare de unde au furat cheile de contact ale unui autoturism marca VW Passat, înmatriculat în Franța, iar ulterior şi maşina aflată în curtea imobilului respectiv.

La scurt timp autoturismul a fost găsit abandonat pe strada Sătmărelului din Satu Mare, în apropierea locului comiterii infracțiunii, având partea laterală dreaptă avariată, nefiind în stare de funcționare, motiv pentru care partea vătămată se constituie parte civilă în proces cu suma de 10.000 lei.

La aproximativ 3 ore de la prima sesizare, respectiv în jurul orei 20.30, Teofil C. a reclamat furtul unui autoturism marca BMW din curtea aceluiași imobil precum şi dispariţia cheii acestuia aflata în imobil, cauzându-i-se un prejudiciu de 17.000 lei.

În urma activităţiilor întreprinse de către polițiști a fost identificat autoturismul în cauză, fiind abandonat pe strada Spicului din Satu Mare.

Autorul Petru B., de 31 ani, a fost prins şi reținut pe o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunerea de arestare preventivă pentru săvârşirea infracțiunilor de furt calificat şi conducerea a două autoturisme pe drumurile publice în stare de ebrietate şi fără a poseda permis de conducere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.