O anexă din Târşolţ şi o casă din Terebeşti, distruse de flăcări

incendii

Anexa unei case din Târşolţ şi o locuinţă din Terebeşti au luat foc în noaptea de marţi, 30 spre miercuri, 31 decembrie 2014. Focul a făcut pagube materiale în valoare totală de aproximativ 12.000 lei.

Astfel, la ora 01.22 pompierii din Negreşti-Oaş au intervenit cu două autospeciale la stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din Târşolţ. Ajunşi la locul incendiului pompierii au constatat că ardea acoperişul anexei pe o suprafaţă de aproximativ 20 de metri pătraţi.

Din ancheta efectuată reiese că incendiul a fost provocat de un scurtcircuit electric. Pagubele se ridică la aproximativ 4.000 de lei.

În aceeaşi noapte, la ora 02.56, pompierii sătmăreni au fost anunţaţi despre producerea unui incendiu la o casă din Terebeşti. Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat că ardea tavanul casei pe o suprafaţă de aproximativ 30 de metri pătraţi.

Potrivit echipajului de intervenţie incendiul a fost provocat de jarul sau de scânteile provenite din coşul de fum necurăţat de funingine. Pagubele se ridică la suma de circa 8.000 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.