Cele 7 legi ale persuasiunii în business

Seminar1

Seminar2

Seminar3

Seminar4

Seminar5

Seminar6

„Cele 7 legi ale persuasiunii în business” a fost tema seminarului desfășurat luni (29 decembrie) seara în Sala Pictată a Hotelului „Poesis” din Satu Mare. Invitatul serii a fost Călin Iepure, public speaker și trainer certificat ANC, facilitator Bootcamp University, facilitator Speaker Elite Timișoara și consultant în business. Trainingul a fost organizat de Toastmasters Satu Mare.

Aproximativ 40 de persoane au participat luni seara la seminarul „Cele 7 legi ale pesuasiunii în business” susținut de trainerul și speakerul sătmărean Călin Iepure. Pornind de la citatul său preferat „Secretul succesului în viață este să fii pregătit atunci când a venit timpul!” (Benjamin Disraeli), Călin Iepure a dovedit auditoriului că teoriile de persuasiune ne ajută să-i convingem pe cei cu care interacționăm să spună „DA” cât mai des.

Trainingul s-a adresat: antreprenorilor, oamenilor de vânzări, negociatorilor, managerilor, trainerilor și public speakerilor.

Pe parcursul celor câteva ore ale seminarului, auditoriul s-a familiarizat cu: cele 7 legi ale persuasiunii în business cu aplicații în toate domeniile de activitate ale vieții; au aflat cum îi ajută legea prieteniei să aibă mai mulţi clienţi; care este diferenţa dintre persuasiune şi manipulare; au învățat cuvintele cheie care cresc cu 20% întâlnirile şi cu 15% numărul de contracte semnate, etc.
Costul acestui seminar a fost de 27 de lei (redus de la 97 lei, diferența fiind sponsorizată deToastmasters Satu Mare).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.