Accident cu cinci răniți între Apa și Iojib

accident

Un accident de circulație cu cinci răniți a avut loc luni (29 decembrie) seara între localităţile Apa şi Iojib. La faţa locului au intervenit poliţiştii Serviciului Rutier care au stabilit împrejurările în care s-a produs accidentul.

Potrivit anchetatorilor, Adrian P., de 55 de ani, aflat la volanul unui Mercedes Sprinter, înmatriculat în Marea Britanie, s-a angajat într-o depăşire neregulamentară și a acroşat o căruță condusă de Vilmos F., după care a intrat frontal într-o mașină marca Volkswagen, condusă regulamentar din sens opus de către Sergiu C., de 21 de ani.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a ambilor șoferi, a căruțașului şi a două pasagere din autoturismul care circula regulamentar, în vârstă de 16, respectiv 17 ani.

Șoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, totodată le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În acest caz oamenii legii au deschis un dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

2 Comentarii la "Accident cu cinci răniți între Apa și Iojib"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.