Mircea Govor: „La Consiliul Județean nu se comit ilegalități”

Mircea Govor

În cadrul unei conferințe de presă desfășurate azi, 29 decembrie, conducerea Consiliului Județean (CJ) Satu Mare a punctat realizările făcute în cursul acestui an (2014).

Vicepreședintele CJ, Mircea Govor a subliniat faptul că, în ciuda numeroaselor momente de descurajare în urma unor sesizări venite din partea anumitor persoane, colectivul instituției și-a continuat munca.

„Au fost depuse sesizări şi reclamaţii peste tot, începând de la Poliţie şi până la DNA, drept urmare la Consiliul Judeţean au fost făcute mii de copii și totodată trimise pentru cercetare microbuze întregi de documente. Sesizările şi reclamaţiile au fost făcute de oameni nebuni şi mincinoşi, cu probleme la creieraş care au făcut atacuri atât la adresa instituţiilor cât şi la persoană. Toate au fost minciuni, a dovedit asta şi curtea de conturi care nu a găsit nimic. Se pot verifica toate licitaţiile pentru drumuri şi nu numai, noi nici măcar nu facem parte din comisiile de licitaţie, deci cum poate să ne acuze cineva pe nedrept ? La Consiliul Județean nu se comit ilegalități”, a declarat Mircea Govor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.