Conducerea Consiliului Județean Satu Mare și-a prezentat bilanțul pe 2014

Bilant CJ

Președintele Consiliului Județean (CJ) Satu Mare, Adrian Ștef și vicepreședintele aceleiași instituții, Mircea Govor, au prezentat în cadrul unei conferințe de presă organizate azi, 29 decembrie, bilanțul administrației județene pe 2014.

În luarea de cuvânt, Mircea Govor a declarat că din punct de vedere financiar, anul 2014 „se încheie excepțional”.

Adrian Ștef a trecut în revistă realizările CJ pe toate domeniile de activitate, mulțumindu-i vicepreședintelui Mircea Govor pentru rolul de „liant” pe care îl are între județul Satu Mare și Guvernul Ponta. „Ministerul Dezvoltării condus de Liviu Dragnea a acordat în acest an o atenție specială județului nostru, concretizându-se prin sume mari de bani”, a declarat Ștef.

Astfel, șeful CJ s-a referit la suma de 55 milioane de lei pentru proiectele de infrastructură venite prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDL). Totodată, Ștef a subliniat și faptul că în sistemul de sănătătate a fost investită suma de 56 milioane de lei.

„Am reușit modernizarea Policlinicii Vechi dar și al Ambulatoriului Spitalului Orășenesc din Negrești-Oaș. De asemenea, au fost modernizate mai multe secții din cadrul Spitalului Județean Satu Mare”, a declarat președintele CJ.

Șeful CJ s-a referit și la cele 212 km de drumuri județene reabilitate dar și la megaproiectul derulat de Apaserv pentru extinderea și modernizarea rețelelor de apă și canalizare în localitățile județului nostru.

Un Comentariu la "Conducerea Consiliului Județean Satu Mare și-a prezentat bilanțul pe 2014"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.