Cele mai tari SMS-uri de Crăciun

Mesaje

De Sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină! Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri!

Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! SĂRBĂTORI FERICITE!

Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie, sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. LA MULŢI ANI!

Un bătrânel cu chipul drag, va veni la voi în prag, să nu-l goniţi, e Moş Crăciun, şi v-aduce-un an mai bun!

Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiţi fericiti de sărbători, acum şi-n anii următori!

Bogăţie câtă vreţi,
Sănatate pentru toţi,
Iar la anul care vine,
Să vă fie şi mai bine!

Pe la colţuri unii spun,
Că există Moş Crăciun,
Că i-aţi scris şi c-o să vină,
Să vă aducă în pumni lumină!
Lângă brad şi lângă foc,
Să vă aducă mult noroc!

Reţeta de Crăciun: se ia binecuvântare, se adaugă un strop de soare şi o pulbere de stele, se amestecă-ntre ele, se mai pune bunătate şi iertare de păcate şi iubire cât cuprinde, iar de la Iisus Hristos s-aveţi un Crăciun frumos!

Se zvoneşte că pe seară, cineva o să apară, pe furiş pe la balcon, pe fereastră sau pe horn, vine, vine Moş Crăciun, să-ţi vestească un an bun!

Moş Crăciun cu suflet bun, să v-aducă în Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie! Haide, gata cu visatul, că s-a ars şi cozonacul!

Lovite-ar trenul fericirii, trăsnite-ar fulgerul iubirii, căde-ţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu LA MULŢI ANI!

Moşul vine cam tiptil, niciodată nu-l simţim, dar de fiecare dată, lasă-n fiecare poartă fericire, bucurie, sănătate pe vecie!

SĂRBĂTORI FERICITE şi un brad cât mai frumos. Să vină Moş Crăciun cu un Ferrari şi să plece pe jos!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.